Associate Partnerships

Leef & Zo werkt voor loopbaanbegeleiding en coaching samen met een aantal kwalitatieve partners. Deze samenwerkingen zijn gebaseerd op synergie, inhoud en kwaliteit maar kenmerken zich vooral door de lange en duurzame relatie.

Door samen te werken word je sterker en ben je in staat om meer te bieden.

Leef & Zo werkt nauw samen met Agium Financiële Detachering, zij bieden specialistische oplossingen op het gebied van Finance & Control. Leef & Zo en Agium verbinden de krachten op het gebied van Werving & Selectie en Recruitment van financiële professionals en specialisten. Bij opdrachtgevers van Agium wordt Leef & Zo ingezet bij coaching van medewerkers en testen van potentieel.

FinanceFactor een aansprekende organisatie die zich richt op het executive segment van de financiële professional. Leef & Zo werkt samen met FinanceFactor in het medior segment van de financiële professional op het vlak van coaching en assessments.

BAPAS en TSI zijn organisaties waar Leef & Zo al geruime tijd mee samenwerkt op het vlak van het aanbod van kwalitatieve HR Tools die ingezet worden bij het bepalen van potentieel van mensen.

 

 

veeg