Over Cindy Smeele

Mijn drijfveer en passie is om mensen te helpen die in beweging zijn, die genoodzaakt zijn te bewegen of die in beweging willen komen op de financiële arbeidsmarkt. Uitgaande van de eigen kracht en motivatie help en ondersteun ik hen om de juiste weg in te slaan naar een carrière met toekomst perspectief.

Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en coaching van Finance Professionals. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam binnen HR en Werving & Selectie. Ik heb o.a.  gewerkt als HR directeur, HR & Recruitment Manager en Sourcing Consultant.

Na mijn opleiding als HR professional heb ik mijn kennis aangevuld met bedrijfskunde, management trainingen en heb bij de Alba Academie voor Leiderschap & Coaching de beroepsopleiding van Coach Practioner gevolgd. Deze opleiding is (EQA, NOBCO en Post-HBO erkend). Ik ben een gecertificeerde TSI-consultant  Gedrag & Drijfveren (TTI Success Insights)

Mijn ervaring op het gebied van HR en het werven en selecteren van financiële professionals komt goed van pas. Ik heb bij vele bedrijven in de keuken mogen kijken. Zo heb ik een goed beeld gekregen van wensen en verwachtingen van organisaties en hun financiële medewerkers. Vooral als het gaat om het belang van het behouden en blijven uitdagen van deze professionals.

Inzicht in de mogelijkheden en de uitdaging die u te bieden heeft, leidt altijd naar een succesvolle samenwerking tussen organisatie en professional.

Tijdens loopbaanbegeleiding trajecten laat ik u en de financiële professional zien, hoe de skills en vaardigheden van financiële professionals optimaal ingezet kunnen worden binnen de functie.

LEEF&ZO is ontstaan vanuit de gedachte dat werken en leven met elkaar verbonden is. Als je in staat bent om dingen te doen en te ondernemen waar je energie van krijgt dan krijg je er energie voor terug. Dat is voor LEEF&ZO het fundament. Jouw leven is jouw fundament waarmee je werken verbindt en verenigt.

Wat mensen zeggen

Cindy gaf mij inzicht in mijn eigen kracht en talenten, ik geloofde weer in mezelf”
Marianne
Cindy laat je de mogelijkheden zien in plaats van de onmogelijkheden
Frits
De sessies hebben mij vooral energie gegeven. Dat was voor mij belangrijk om weer verder te kunnen…
Jeanet

veeg

 

Cindy Smeele Linkedin