Regio Zuid-Holland, fulltime

Organisatie

De opdrachtgever is een dynamisch bureau wat zich richt op specialisten op Finance & Control die op projectmatige basis opdrachten verrichten bij hun middelgrote tot grote klanten.

Het betreft een klein persoonlijk bureau met korte lijnen om op die wijze dicht op jou als professional te zitten en dicht op de klant. Er gelden onder andere kerncompetenties zoals nieuwsgierigheid, gedrevenheid en ambitie.club

Er is veel ruimte en gelegenheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van vakgenoten en professionals die gericht zijn om met jou optimaal rendement uit jezelf te halen.

Deze professionele en informele club is op zoek naar finance professionals die het team komen versterken. Ben je op zoek naar een werkomgeving die jou afwisseling en ontwikkeling biedt, uitdagende opdrachten onder andere als (junior) assistent controller, projectcontroller of financial/business controller dan is dit de ideale omgeving om jouw nieuwe uitdaging aan te gaan.

Functie: Interim Professional Finance

Afhankelijk van jouw kennis en ervaringsniveau ondersteun je deze projecten bij budgettering/forecasts en business cases, je verzorgt periodieke afsluitingen en doe je voorbereidingen voor de jaarafsluiting. Daarnaast assisteer je bij het opstellen van rapportages en analyses van resultaten; verzorg je periodieke rapportages over financiële voortgang; alsmede managementrapportage. Je adviseert desgewenst directie en/of management.

Wij vragen

Een Bachelor, Post-Bachelor en/of Masteropleiding in financieel of bedrijfseconomische richting (BE/AA/RA)
Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op Accounting/boekhoudkundig tot meer dan 4 jaar ervaring als (assistent) controller.
Ervaring met minstens een ERP Systeem als SAP, Oracle en/of kennis van financiële softwarepakketten zoals Exact, Navision/MS Dynamics, CODA, Hyperion evenals goede Excel kennis.
Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
Afhankelijk van jouw ervaring is projectadministratie ervaring een absolute pre en/of internationale ervaring.

De opdrachtgever biedt

Een stimulerende werkomgeving met veel afwisseling. Mogelijkheid om in diverse bedrijfsculturen en branches ervaring op te doen. Werken in verschillende omgevingen met afwisselende projecten en telkens weer voor nieuwe vakinhoudelijke uitdagingen staan. Onderdeel te zijn van een jong team met gelijkgestemden waarbij jij centraal staat zowel als mens en als professional.

Download de Vacature Interim Professional Finance

SOLLICITEREN