Loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding voor financiële professionals bied ik inzicht en reik ik handvatten aan om medewerkers binnen organisaties te stimuleren hun skills en krachten optimaal te benutten, zodat gezamenlijk het doel van de organisatie bereikt wordt.

Krijg inzicht in mogelijkheden

Belangrijke vragen zijn: Waarom doen mensen dingen die zij doen? Wat geeft hen energie en waar krijgt men energie van? Waar gaat hun hart sneller van kloppen, wat drijft hen om dingen te doen en te ondernemen op het werk en daarbuiten? Het is een uitdaging om de juiste antwoorden te krijgen en het juiste pad te kiezen naar een effectieve levensweg op het gebied van loopbaan en carrière.

Uw  organisatie heeft er belang bij om personeel met groeipotentieel optimaal in te zetten, te begeleiden en te stimuleren.

Perspectief en plezierig werken naar eigen kunnen, geeft mensen rust en evenwicht. Binnen de organisatie en daarbuiten. Dit leidt uiteraard naar betere prestaties en het behalen van de doelstellingen die u met uw organisatie voor ogen heeft.

Samen naar een goed bedrijfsresultaat

Neem contact met mij op als u ondersteuning of advies wilt over:

  • Loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling van financiële professionals.
  • Persoonlijke bewustwording en persoonlijke effectiviteit van financiële professionals.
  • Inzicht krijgen in gedragstijlen en drijfveren van financiële professionals.
  • Individuele loopbaanvraagstukken wanneer u financiële professionals intern wilt (her)plaatsen of extern wilt plaatsen (outsourcing).

veeg