Met inzicht is de weg naar succes dichterbij dan u denkt

U bereikt succes in uw onderneming als u de juiste persoon op de juiste plaats heeft.  U behoudt mensen als u alle vaardigheden en skills optimaal benut. Hiermee bereikt u dat de mensen in de onderneming dé  geoliede motor zijn om de juiste koers te varen.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek, luister ik naar de verwachtingen van de organisatie of van jou persoonlijk. Ik bied een stappenplan aan om inzicht te krijgen in skills, vaardigheden, denkpatronen, en hoe deze het beste ingezet kunnen worden in het vraagstuk wat er ligt.

Mijn manier van Loopbaanbegeleiding en Coaching is erop gericht het beste uit mensen te halen, en hen te laten zien hoe zij tot hogere prestaties kunnen komen.

Als het gaat om nieuw aan te trekken financiële professionals, bied ik u, met proven tools ( TSI ) en ruime werving en selectie ervaring, handvatten om een juiste keuze te maken.

Aanpak

Ik hanteer een no-nonsense aanpak met hoge persoonlijke betrokkenheid voor zowel de mens, medewerker als voor de organisatie.

Contact opnemen

Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor een bezoek of telefonisch gesprek.

veeg